Tarongí
Consultoria

Al costat de Pimes i Autònoms
de Terrassa i comarca

Amb més de 30 anys d’experiència, Tarongí Consultoria neix amb l’objectiu d’apropar-se a les petites i mitjanes empreses i a autònoms, oferint un servei de consultoria, comptabilitat i gestoria a Terrassa totalment personalitzat.

Assessoria Fiscal

T’ajudem a complir les obligacions fiscals i optimitzar la situació financera.

Assessoria Laboral

Assessorem a les empreses i treballadors a complir amb les obligacions legals dins l’àmbit laboral.

Assessoria Comptable

Ajudem a empreses, autònoms i particulars a gestionar la comptabilitat de forma eficient i eficaç.

Adaptant-nos sempre als canvis constants


Adaptant-nos sempre als canvis constants de l’actualitat però sense perdre l’essència de la professió, apostem per establir una relació directa amb cada client, desenvolupant una tasca real d’assessoria i aportant el millor coneixement en cada àmbit d’actuació.

Rosa Tarongi, asseora fical, laboral i comptable

Un pas més enllà

Considerem que els nostres serveis han d’anar més enllà de donar compliment de forma automatitzada a uns tràmits requerits legalment.

Per què nosaltres?

Perquè t’oferim un servei personalitzat, ràpid, proper, tractant sempre amb professionals d’alt nivell.

Mentoria

Més de 35 anys d’experiència donen peu a conèixer diverses realitats, a donar suport a tots aquells emprenedors que ho puguin necessitar.

Inclusió social

Estem compromesos amb la inclusió social, aportant un valor afegit a tots els nostres clients

Què opinen els nostres clients?

Ressenyes que parlen per si soles: clients satisfets, serveis de qualitat i excel·lència en consultoria.

AJS FONT RUIZ SL
AJS FONT RUIZ SL
31/05/2023
Consultora Amable , Empática y 100 % professional. Consultoría de confianza , que te ayuda a resolver todas tus dudas, de manera eficaz y rápida.
Sandra Vega
Sandra Vega
15/05/2023
Recomendable al 100%. Tanto como consultora/gestora de negocios como para la realización de la Renta. Trato cercano. Se preocupan en asesorarte para que puedas tomar la mejor decisión, cosa que no he tenido con anteriores gestores y yo lo agradezco mucho.
JOSEP MARIA LOPEZ NOGUE
JOSEP MARIA LOPEZ NOGUE
15/05/2023
Servei molt professional i puntual. Empresa de la meva con fiança per al seu ajut a la meva empresa: Serveis pels Edificis i Tècnica, SLU Gràcies Rosa
Antolin Fauquet
Antolin Fauquet
12/05/2023
Un servei professional eficient i eficaç acompanyat d'un tracte personal proper i cordial.

Darreres notícies

  • Obligació de presentació dels Comptes Anuals
    El Reial decret 249/2023, publicat el 5 d’abril al BOE, ha modificat el Reglament General de les actuacions i els procediments de gestió i inspecció tributària per incloure un nou supòsit pel qual l‘Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) podrà revocar…
  • RENDA 2022
    Les persones obligades a presentar la Renda 2022/2023 L’obligatorietat de la presentació de la declaració de la Renda per a certs grups de contribuents també la marca l’Ordre HFP/310/2023, de 28 de març, recentment publicada al Butlletí Oficial de l’Estat…
  • COVID-19. Ajut extraordinari per autònoms per un import màxim de 2.000,00€
    L’entrada en vigor del Decret Llei39/2020 de 3 de Novembre, permetrà que a partir del dia 09 de novembrede 2020 es puguin sol·licitar ajuts de fins a 2.000,00€ per part delstreballadors autònoms que formin part de microempreses amb la finalitat…